Är med och tävlar hos Coquina :)

Här är en tävling hos Coquina som ni kan kika in på och vara med i :) Skojiga barngrejjer för småttingarna :) Om man inte har en småtting själv kan man ju kanske ge det i present till någon man känner om man har turen att vinna :)

Poolbad och epilepsikänning

Just nu sitter jag på vår altan och tjejerna badar i poolen :) Allmänt skönt i solen <3

Min ena dotter (samma som har autism osv) har ju även epilepsi... hon hann bara stiga ner i poolen och vara där några minuter när hon sa: Mamma jag känner mig snurrig...

Det är lika med att det är anfall på gång.. varje gång hon säger så blir jag helt kall i hela mig.. för jag vet aldrig om det leder till anfall eller om hon kan "tänka" bort det.. hon är rätt duktig på att "tänka" bort det men ibland har det gått för långt och då blir det alltid ett stort anfall... vilket i sin tur ofta leder till en sväng via sjukhuset pga hon har slagit sig eller varit för länge utan att andas ordenligt.. USCH .. jag hatar epilepsi!!!!

Nåväl.. efter ett tag när anfallskänningen lugnat sig så fick hon återvända ner till poolen några miunter men hon valde själv att inte vara i så länge...

Just nu så sitter vi och avvaktar.. ska det bli anfall... ska det inte... det kan vara känningar hela kvällen och natten så vad som händer.. ja det vet vi aldrig..

Ha det gott!!

En härlig dag igår.....

Igår så var det en härlig dag!

Först så var jag till min husläkare eftersom jag har ett ben som krånglar ganska mycket. Nu ska här ätas lite medicin och hjälper inte det så ska mitt knä genomgå en rtg.

Sen började det roliga med dagen :) Vi var via en presentaffär och köpte en Lena Linderholm kanna till min fina underbara vän Petra <3
Vi var inne i affären ett tag och jag min dotter men sen sa vi båda två: Hon kommer att älska den här:


Och det gjorde hon :) Hon blev så glad att hon fick tårar i ögonen :) Då säger min dotter: Jaha, jag visste väl att du skulle gilla den :) Och då kunde vi inte hålla oss för skratt längre :)
Det bästa med petra är att hon tar min dotter på helt rätt sätt ALLTID... Hon är helt underbar med henne.... Och jag älskar henne så mkt för det!!
Om man inte är van vid personer med autsim kan det vara ganska "svårt och krävande" att umgås med dem.. men för Petra är allt bara helt naturligt och ja... man blir så glad av sånt som anhörig :)

Sen åt vi iaf lite lunch på Nic´s och Petras balkong... och som jag älskar deras utsikt... Tänk om det ändå kunde bli en 5:a ledig i närheten av dem... då skulle jag böna och be om att få flytta dit :)
Kolla en av utsiktssidorna:

Det är helt ljuvligt och bilden ger ingen rättvis bild av utsikten... Jag vill oxå bo så här!! :)
Deras balkong är dessutom stor som ett extra rum, så mysigt!!!

Efter en lugn och mysig lunch så packade vi en liten fika korg och gick ner till stranden... dit har alla i området egen nyckel och bara det känns ju lyx!! :) Där satt vi sen och fikade och myste ganska länge till Nattis hade fått nog och ville känna på vattnet :) Då blev det "fotbad" och sen promenad genom området till marinan och vidare tillbaka till Petra :)Bolinders strand <3 3 minuter från Petras lägenhet... Sicket lyx!!! :)

Många korta timmar senare så var vi på väg hem men hade bestämt att nu ska vi ses oftare och att vi ska komma hela familjen och gå ner för att bara umgås och bada en hel dag <3
Nathalie längtar redan tillbaka till Petra och Nic´s place :)

Tack för en härlig väl behövlig dag <3