Back from Cyprus :)

Borta bra men hemma bäst!!

Vi har haft en helt underbar vecka på Cypern, Protaras (Fig Tree Bay) Hotellet är super!
Men att ha All inclusive är ju livsfarligt :) Man äter och äter igen och äter man ännu mer och så kanske lite till på det.... Och så drack jag både en och två och tre Ginfizz :) Guuuuuuud så gott!!!

Bamseklubben hade två ivriga besökare, Frallan och hennes storesyster :) De hittade kompisar och roade sig kungligt mellan 10-12 på dagarna :) Och storesyster ville gå på Coco´s 100 års kalas själv, så lilla Frallan fick glatt stanna "hemma" medan storesyster gick på partaj :)

Badade i havet var super :) Gott att ligga där och plaska runt... jag njuter av att havet är så salt så man bara kan lägga sig rakt upp och ner och flyta runt. SKÖNT!!!!
Poolen i hotellområdet är oxå toppen.... den är stor och rymmer ett X antal personer, man kan bada utan att störas av någon annan. TOPPEN!

I år var det grönare än vad det var förra året. Värmen hade vart senare där, så inga fikon var mogna och jordgubbarna lyste med sin frånvaro. Men någont som var häftigt var att bananpalmerna blommade, det var jätte vackert. Och även andra palmer blommade :) Det var oxå roligt att se.

Det är skönt att vara bort rest men det är absolut ännu skönare att komma hem. Att få sova i sin egen säng, det är det bästa... så det är precis vad jag ska göra nu :) Lägga mig i min Jensen och sova lite gott :)

Få se om jag laddar upp lite bilder här i morgon från resan ;) Who knows?? Take care and good night!! <3

Jordgubbar

Åhhhh milde himmel!!! Idag avnjöt jag och en del av familjen två askar underbart söta och goda jordgubbar. SÅ GOTT!!!!!

Alltså hur kan ett bär vara så oändligt gott? Förutom jordgubbar så är det nog smultron som vinner mitt hjärta på sommaren :) Jag gillar dem oxå skarpt!

Nej nu ska jag återgå till att gå igenom en del saker inför resan :) Har just suttit och reggat räkningar :( Hur kul som helst på en skala mellan 0-0
Ja det är måsten och inte så mkt att göra åt :)

Och ännu är jorden snurrande.... farbrorn som förutspått att vi skulle gå under idag har än så länge inte haft rätt.. tack!!

Ha det gott!!

Lingon och Blåbär, vin, grill och en härlig kväll!!

Igår jobbade jag på L&B lagershop. På kontoret möttes jag av bubbel och mingel på hög nivå :) Jag gick på röda mattan och blev intervjuad om vem jag var :)
Åt en supergod smörgås och log ganska stort åt allt som hände där :) Det var jättehärligt!!

Jag hoppas de har en toppen dag i Täby idag när de firar sitt 15 års jubileum! För Britt och Marie som äger L&B är världens underbaraste människor! De har alltid tid att stanna upp och höra sig för hur man mår och har det :) De är alltid glada och positiva och har ett gott ord att säga på vägen. Helt fantastiska kvinnor och chefer!!
Man kan inte låta bli att fullkomligt älska dem!!

sen när jag kom hem så var barnens farmor här :) Och sen kom svåger & svägerska med familj. Det vart grillning som stod på schemat och färskpotatis samt sallad. Och vin!!
Jösses vad gott det var! Vi satt ute rätt länge men sen blev det kyligt och vi plockade in och fortsatte där :)
Super trevligt att sitta  och prata om allt och inget :)

En toppen dag på alla sätt.... lite smått onykter när jag somnade och lite stor "mössa" idag ;)

Ha en fin lördag!!