Tibro tur och retur, Love for Ever!

Ja igår ägnade jag dagen åt min dotter M som behövde min hjälp :) Jag är så glad att vi hade dagen för oss själva :) Hon och jag är nog de som gör minst saker tillsammans... Hon har alltid varit så oerhört självständig min söta unge :)
Men samtidigt så har jag funnits där för henne massor när hon mådde som sämst = Älskade unge!!
 
Men som sagt var, igår var vi i Tibro och plockade ur och städade hennes lägenhet :) Gud så fin den blev och vi kände oss riktigt stolta över dagens arbete :) Då hade vi hunnit vara till återvinningscentralen med ett lass.. ätit pizza nere i centrum... och dessutom hade jag lyckats med konststycket att.... ja.... göra ett stopp i sopnedkastet... HUR lyckas man med det?? Fråga mig... jag vet ;)
Fy farao så pinsamt.. trodde jag skulle dö på kuppen!! Och feg som jag är så smet jag iväg utan att göra nåt större väsen av det ;) Tänkte att de lär nog "märka" det själva ;)
 
Och min bil... ja herre Gud! Vi till och med körde fram sätena (Ja det är såna där elstyrda säten som är förprogramerade så att de anpassar sig efter nyckeln som låser upp bilen... ) så att vi skulle få mera utrymme att trycka in saker i bilen.. ja det är sant, vi tryckte in det sista... och vet ni vad vi gjorde allra sist??
Vi tog klädesplagg för klädesplagg och tryckte in där det fanns "hål" för dem...
 
Tur som F att polisen inte stoppade oss :) Tror vi hade några "gram" övervikt ;)
 
 
Ni ser ju själv :) Hahahah ja vi körde "mjukt" om jag säger så ;) Som tur är så har jag en bil som man fäller ner sätena i golvet på :) Så lastutrymmet var stort... trodde jag... vi hade behövt det dubbla!! Men det gick bra och hem kom vi :) Tur man kör automat!! Jag hade nog att tänka på endå :) Som tex att hålla mig vaken sista biten... var ordentligt trött!! Åkte 06:30 på morgonen.. körde ca 4 timmar.... framme.. städa.. plocka.. städa.. plocka.. städa och så vidare... äta lunch... städa.. plocka.. ja... sen köra hem ca 4 timmar + middagsstopp... var hemma strax före 23:00...
Sen på morgonen så fick jag nästan en hjärtattack!
 
Min dotters underbara pojkvän skulle komma upp... och han hade krockat i Västerås trakten.... Fy så obehagligt det var att mötas av det SMS:et!
Han hade fått vattenplaning och kört in i en lastbil... allt hade gått bra men ni förstår vad jag hann tänka.... Det var många tankar!
Tack gode Gud för att han mår bra!!! Och tack gode Gud att vi har honom kvar!!! Nu idag har han dessutom varit på DS och verkligen blivit ordentligt undersökt, tack och lov!!
Man ska verkligen vara försiktigt och tänka på hur rädd man ska vara om varandra!! För man vet aldrig när saker och ting händer.
 
Ja annars så har den här lördagen varit lugn förutom att L skrämde oss rejält med sin olycka!
Tre av mina döttrar och jag har varit iväg på en lagerutförsäljning.. men där hittade jag inget... Men däremot så hittade jag på Sid and Sally :) Det blev sammanlagt 3 plagg från Love for Ever :) Så nu är det bara att vänta in dem i postlådan :)
 
(bilderna är lånade från Sid and Sally och sammansatta i kollaget av mig)
 
Och sen har vi softat i soffan med smurfarna, den filmen när de kom till människovärlden :) Den var ju jätterolig :)
F och N passade på att åka och slå lite golf efter att det skjutsat M och L till DS... och när de kom hem så startade vi grillen och tog en soft kväll med grillat, hemlagad potatissallad och till efterrätt hade jag bakat en nektarinpaj :)
Det har varit en superskön kväll!!
 
 
Och så har vi fått lördagsgodis ;)
 
 
 
Ja så blev gårdagen och dagens äventyr :)
 
I morgon ska småtjejerna på en extra simskolegång :) Det var en gång som blev inställd och då får man alltid en extra gång ist :) Så i morgon åker vi mot simhallen och "delfinar" oss lite ;)
 
Kram och god natt

Gosigt värre när olyckan är framme

Jag bara måste visa dessa :)
 
 
Blir man kär? Eller blir man kär??
 
Jag är störtskär i dessa gosedjur från Tröstisarna :) De är så underbart gulliga och vem vill inte bli tröstad av en av dessa?? Det vill jag iaf :) LJUVLIGA!!!
 
När jag var på Formex i våras så fick jag ju en förhandstitt på dem och jag älskade dem redan då :) Och har längtat efter att de ska bli klart framtagna för försäljning :) Då ska Li, Frallan och jag åka till stan och köpa ett par stycken :)
(Jag vill ha dem alla!!!!)
 
Ja du måste ju hålla med om att de är ljuvliga, eller hur??
 
Eftersom jag är barnsligt förtjust i grönt så är den given att flytta in hos mig så fort den kan köpas :) Och Frallan vill förmodligen ha apan och jag kan tänka mig att Li vill ha den ljusblå :)
Kärlek!!!
 
Tack Tröstisar för att ni förbättrar trösten för alla barn :) Det gillas massor av mig med 6 döttrar, 2 (snart 3) barnbarn :)
Ja liten som stor kan verkligen tröstas av en tröstis :) Och det älskar jag!!!
 
(bilden av tröstisgänget är från tröstisarnas hemsida)
 
Och som tröstisarna säger: Kom ihåg att trösta varandra i sommar <3

Tjejmorsans Bekännelser!! 7

Bekännelse.... vad är en bekännelse egentligen? (gamla bekännelser)

Ja det är väl att man liksom erkänner nåt, eller hur? Eller så....

 

Idag tänker jag iaf bekänna att jag INTE vill ha mens något längre... nej jag tycker att jag gjort mitt på den fronten!

Inte ska jag ha fler barn = min mussla har klappat igen och tackar för sig!

Och sen kan jag tycka att det är förbannat trist att ha eländet.. ja mensen alltså!

Man går upp ca 10 kilo varje gång den visar sig... ja..10 kg... hur kul är det?

Vita kläder är inte att tänka på för min del under de dagar som den där "helvetes-droppande-läckande" djäkla mensen håller på... Jag är ju som ett Niagarafall..

Dyrt är det oxå... det har jag skrivit om tidigare... svindyrt till och med...

Nej jag är klar med eländet!! VIll inte ha dig i mitt liv nåt mer.... Jag undanber mig dig.. kan du SLUTA komma till mig varenda en månad.. ja ibland till och med två gånger på en månad... jag är LESS på DIG!!! Försvinn!!

Tror ni den "hajar"??

Jag tror att vågen, chokladen och mensen är i maskopi med varandra!!!

 

Och ja... ni som säger: Man ska vara glad för sin mens :) För det är den som ger oss kvinnor möjligheten till att bli gravida... Höhöhöh ska jag berätta en sak för er??

Jo förvisso är det så ... men ni förstår... då måste man ha en liten spermie oxå ;) Och jag vill INTE ha det heller....

Jag är KLAR med barnafödandet!! Så därför vill jag inte ha den här röda geggan som droppar (läs, rinner) ur mig!!

Kan jag få tidsbestämma min mens? Nej.. det gick ju inte heller....

Vi är slavar under mensen!! Den är ett kvinnoförtryck! Jag känner att jag är i en fälla.. mensfällan :)

Lite som Lyxfällan fast utan lyx liksom :) Ja du är tvungen att shoppa men du får inte ut något av att köpa bindor och tamponger precis...

 

Kanske LV ska tänka om?? Tamponger i lyxförpackning... och tänk dig en binda från Gucci :) Snacka bling bling i trosan ;)

Ja men hur som helst så vill jag INTE ha dig längre... du är inte välkommen i min kropp!

 

(Läs nu mina inlägg om bekännelser med en gnutta humor, det blir så mycket bättre då ;) )