Yohannas Real Life - Dela el kompletera?!

Först måste jag nog säga USCH Yohanna vad det här kändes svårt!!
 
Grubbel grubbel och ännu mer grubbel... :)
 
Här är frågorna som Yohanna vill att vi "bearbetar" i dagens REAL LIFE :)
 
Nu till er tur. Och punkterna är sâ som följer. Man tar de som passar in pâ just den relationen som du vill beskriva.
- Matlagning
Ja det är väl ingen nyhet om vad jag tycker om att laga mat... eller ja.. det kan vara roligt men då ska man ha tiden och dessutom rätt ingredienser :) Och så gäster förstås :) Då är det extra kul.. och för att undvika att vi äter spagetti och köttfärssås på både längden och tvären så får INTE min man stå vid spisen speciellt ofta.. sen som han själv oxå alltid säger: Men jag har ju ingen fantasi...
Öh nej.. som om jag har det då ;) Men jag kan iaf variera blodpudding och spagetti m. köttfärssås :)
 
- Städning
Jaaaaa... det anser vi nog båda två att är ett ONT måste!! Ingen av oss gillar det och det är i absoluta NÖDFALL som vi drar igång snabeldraken och hittar en dammtrasa... burr... Men när det väl är klart så erkänner vi båda att det ju iofs är ganska så trevligt att ha det städat ;)
 
- Hobbys, vilka?
Ja hos oss är det ju GOLF... GOLF... och så lite mer GOLF... och så ännu mer GOOOOOOF för mannens del... vi andra nöjer oss med att se på TV och äta godis ;) Eller ja.. när jag är frisk och mår bra.. inga basselusker som biter mig så tillbringar jag väl en eller annan timme nere på gymet ;)
 
 
- Bilen, om det finns
Bilen... jag ÄLSKAR min bil!! Jag är MER biltokig än vad min man är.. men så är jag oxå uppvuxen med två äldre bröder som tog mig med på min första "riktiga" motorcykeltur när jag var 9 år.. och så fick jag även åka deras coooola bilar :) Jag älskar bilar med fart i och jag älskar allt som är snyggt i bilväg... LOVE IT!! Min man är en riktigt tråkig varelse som anser att så länge man kommer fram i dem så är de ok... MÄRKLIGT enligt mig..
 
- Fika
Jag är ett "fika-monster".. skulle kunna sitta HUR länge som helst och bara fika och titta på människor som rusar förbi i sina närmiljöer :) Min man är mera den som fikar och så är det klart.... SUCK!! Jag älskar caféer av alla möjliga och omöjliga sorter :) Gärna med MÅNGA olika god bakverk UTAN nötter!! :) Rött te är oxå ett måste :) Mums... han ska ha sin latte.. och så ev något tilltugg... kanske en brownie.. eller nåt annat i chokladväg.. Han kaffe.. jag te!!
 
- Miljöâsikter
OJ... OJ... OJ.. vi betalar ALDRIG "miljöavgiften" när vi är ute och flyger... jag kryssar ALLTID nej i den rutan.. skäms på oss!! Men vi har kört gasbil... tyvärr så fanns det aldrig gas och man skulle dessutom strida om den som fanns med de där äckliga taxichaffisarna som nästan skulle "döda" för att få gas till sina bilar :( Vidriga människor!! Så vips hade jag sålt min gasdrivna Volvo och köpt en Galaxy som går på diesel ist... Men annars så är inte miljö något som jag värnar om och inte min man heller... vi är inte några "mulle" människor precis...
 
- Politik
Fy så trist!! Här är vi båda två väldigt eniga... skittråkigt ämne som endast diskuteras vid obehagliga "måsten"... Vi är nog oxå ganska "blå" båda två tror jag.......Jag kan tycka politik i den stora allmänheten är intressant... men föresten.. en sak som jag undrar?? VARFÖR är det så himla hemligt med vad folk tycker sig tillhöra för parti?? Jag brukar tänka på det... vågar man inte stå för det man tror på? Skäms man för att man är röd eller blå eller grön eller vit eller vad fan man nu än tror på och vad man har för åsikter?? Om jag tex säger: Jag är moderat.. PUNKT slut.. Ja då ska jag skämmas eller tvingas förklara mig "om varför" jag är det... Varför är det så?? Alla SKA ha en politisk åsikt MEN ingen vågar säga sin??... Ja det är verkligen en fråga! Hur som helst så pratar vi aldrig speciellt MKT politik här hemma.... det blir liksom inte av... jag röstar knappt... för i den här blåa kommunen så röstar ALLA andra... så min röst kvittar ;)
 
- Skvaller
Hahahhahahaha nej.. ingen av oss delar detta... absolut inte! Och en sak som jag ALDRIG skulle köpa är tex "hänt extra" eller annat sånt skräp... Totalt ointresserad :) Fast det är klart.. ibland så pratar vi om "smakigheter" som han hört om på jobbet tex... eller någon annanstans....Hahah NEJ det gör vi inte.. :) Vi har inte tid med skvaller :)
 
- Partaj
Jag ÄR definitivt en "partymyra" och min man är en TRÅKMÅNS!!! Jag fattar inte hur jag som älskar att dansa och ha kul kunde hitta en så fruktansvärt trist man?? Vi är så olika som man bara kan bli... kanske därför vi trivs tillsammans :) Men han kan sitta här och polera sina golfklubbor så är jag ute och dansar och dricker Mojito :) GOTT!!!
 
- Underhâllning / TV
Nej... jag tittar knappt på TV... och underhållning i övrigt.. nja... det blir inte så mkt av den varan... Min tid går åt till litteratur och hans tid går åt till att slå hink efter hink på någon av Sthlms ranger.... Sånt kallar vi underhållning :) Och vi delar den INTE!!
Men sen... någon gång i framtiden.. då kanske ;) Vem vet :)
Och appropå TV så ser vi helst på helt olika filmer.. jag gillar verklighetsbaserade filmer och han gillar såna där konstiga filmer som tex... ja inte vet jag.. jag stiger upp och går efter typ 10 minuter av hans filmval... Så nej..film delar vi verkligen inte...
 
Ja som ni ser är vi rätt så olika men ändå lika :) Allt har sin charm :) Och vem har sagt att man måste vara "lika" för att leva ihop???
 
Jag tror på OLIKA :)
 
Puss och hej från mig till dig
1 Marlene:

skriven

Alltså är han din pusselbit, som kompletterar dej :-)

NU lägger jag till dej som favorit på min blogg, för jag gillar det jag läser mer och mer :-D

Svar: Hahaha pusselbit.... ja ibland är han en "kantbit" ;)
Tjejmorsan

2 Mia:

skriven

hahahaha vilken härlig läsning, och så perfekt, nu blev jag inspirerad igen o så är det ju bara att sätta igång, tjohej!

Har definitivt hittat mannen jag vill vakna upp med varje morgon ♥

kramkram

Svar: Det låter så underbart när du säger att du vill vakna upp med honom varje morgon :) Kram
Tjejmorsan

3 Nett:

skriven

Visst är det bra att vara olika, det är ju så man kompletterar varandra. Kram

Svar: Komplement är bra :) Kram
Tjejmorsan

4 Yohanna i Las Palmas:

skriven

Pust & stön men nu är den i alla fall klar. Sammanställningen ligger ute och denna veckan så var vi ett redigt gäng:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/september/sammanstallning-av-real-life-dela-eller-komplettera.html

Tack så jättemycket för att ni var med.

Hälsningar
Yohanna

Svar: Du är grym!!!
Tjejmorsan

5 Ann-Mari:

skriven

Jag tror också på olika, men med samma värdegrund. Mannen skulle nog gärna vilja att jag skulle dela hans hobbyn (han är märklig på de sättet - borde vara glad att han får vara med killarna :-)).
Jag gillar att du är så ärlig...det är ju det man skall vara i Real Life iofs. ;-)
Ha en fin dag
Ann-Mari

Svar: Jag älskar Yohannas Real Life!! :) Ha en fin dag du med!!
Tjejmorsan

6 Solan:

skriven

Visst är det roligt när man ändå tänker på hur man är med sin livskambrat. Hur man tycker och hur olika man gör saker??

Svar: Ja jag kan inte annat än hålla med
Tjejmorsan

Kommentera här: