Det är rena magin i vattenkranen med Grohe Blue

 
Filmen ni ser här är hemifrån mitt kök :)
 
Här presenterar jag en underbar revolutionerande sak som ger mig det jag vill ha på nolltid :) Nämligen bubbelvatten som är KALLT direkt i min vattenkran :) MAGI!!!
 
Det är en GROHE BLUE vattenkran som får mig att le varje gång jag tittar på den :)
 
GROHE Blue® Chilled & Sparkling kombinerar det moderna utseendet av en designervattenkran med ett högpresterande filter, kylare och kolsyrare - och den är lika lätt att använda som som en vanlig kökskran. Den högra sidan av vattenkranen användes för att mixa hett och kallt dricksvatten som vanligt. Det vänstra roterande handtaget med en integrerad färgad LED display reglerar innehållet kolsyra i det filtrerade och kylda vattnet. Vattenkranen som är polerad i GROHE StarLight®-krom har separata interna vattenvägar – den ena för filtrerat vatten och den andra för ofiltrerat vatten.
 

Smaken är helt ljuvlig, vattnet är kallt, det är en njutning utan dess like att få dricka detta!!
 
Om ni bor i närheten av mig (Vallentuna) så är ni välkomna in för provsmakning. Man måste uppleva det för att förstå skillnaden på bubbelvatten och bubbelvatten. Denna är oslagbar!!
 
Kram :)
 

Monster som Ursula finns visst

Visste ni att det finns monster på "riktigt"?
 
Ibland drömmer både barn och vuxna om "monster". Det är ju precis vad det brukar vara, en dröm.
Men visste ni att det faktiskt finns monster på riktigt?
 
Jag trodde först att det var ett skämt. För inte kan det väl finnas såna på riktigt?
Men döm om min förvåning, när jag står i en hall, hör en röst, och inser att det visst finns i verkligheten.
 
Jag hade bara hört talas om det. Kunde inte för min värld tro att det var möjligt. Men där kom ett monster vaggande och det var helt och hållet på riktigt.
 
Så dom finns visst. Och det monstret hade en väl vässad tunga, förtal och smuts kom ut ur dess mun. En mun som förövrigt var HELT fel målad med på tok för mycket läppstift... Utanför läpparna....
 
Först visste jag inte om jag skulle skratta... men sen ville jag nästan gråta... För detta monster borde inte fått ha den position som det hade.
Så fort detta vidunder öppnade sin mun så fanns där inget annat än förtal.... ett förtal som inte klingade rätt med den profession som monstret hade.
 
Jag satt som en fågelholk och förundrades över att monstret fick hålla på som det gjorde.
Är inte det märkligt??
 
Att man inte kunde stoppa det?
 
Men det är då jag också insåg att såna som den vidriga personen är placerade just på den platsen av en anledning. De saknar total förmåga till empati och därav tar de på sig jobbet som den vidriga varelse de faktiskt är.
 
Men ändå så hör inte förtal och smutskastning hemma i en rättsal!!!
 
Å andra sidan ska man väl inte förvånas. Det måste ju finnas folk till allt heter det... Och än en gång är det verkligen bevisat!!
 

Gratis tamponger, Täby C, väntans tider och ett tips

Idag när jag kom hem så hade jag ett brev (nja, faktiskt fler...) i postlådan :)
Det var från Reddville och innehöll gratis tamponger och en härlig fotcreme :)
Tänk vilken lyx det är att få ett paket gratis varje månad :) Det tackar jag för!!!
Gå med ni också :) Det är lätt!! :)

Jag var i Täby C idag på grund av min klantighet igår... Ja jag tappade ju min S4:a i marken och spräckte min skärm.... SUCK!
Det är precis ett år sen jag gjorde likadant med min S3:a.... SUCK IGEN!!!
Som om jag inte har roligare saker att lägga mina pengar på??? Men men.. dumt huvud får plånboken lida!
Nåja, vi åt iaf lunch där och sen så gick vi in på H&M och köpte bland annat varsin ny bikini till tjejerna.
Mina tjejer vill inte ha baddräkt längre... och de får välja själva. Det är ju sånt ramaskri nu kring OM barn ska ha bikini eller inte...
Jag förstår inte denna hysteri faktiskt!!!! När jag var barn så hade jag bikini och ingen reagerade över det... Så varför gör man det nu??
 
När vi kom hem så låg det föresten ytterligare ett roligt brev i postlådan :) Våra biljetter till semestern :) WOOP WOOP :) Spanien här kommer vi :)
 
Och på tal om Spanien... jag har just mailat till ett nytt härligt företag. Jag gjorde en klänningsförfrågan dit :) Det är ett företag som heter NP Kids och finns på FB :) Hon syr upp de mest underbara barnkläderna som hon säljer via sin fb sida :)
En del tyger är så vackra så jag nästan bara "dööööör" :)
Så jag skrev och frågade om det är nåt snyggt tyg på inkommande så att mina yngsta döttrar kan få varsin fin klänning till semestern :)
Och nu väntar jag bara på svar :)
Gå gärna in på fb sidan och kika på bilderna så förstår ni HUR fint resultatet blir av det hon syr :) I LOVE IT!!
 
Kram från mig