Living And Room fyllt av lycka!

Först vill jag säga, Tack till Annelie som kom och höll en fantastisk visning med Living And Room. Och tack till alla fina gäster för att ni kom.
 
(Psst... Living and Room söker säljare)
 
OJ! OJ! Och ännu ett OJ!
 
Vad mycket fina saker. Jag har ju inte haft något L.A.R party tidigare. Men nu kan jag säga så här: Det var INTE sista gången!
Så fantastiskt fina saker de har. I'm in loooove!
 
Jag köpte en ängel, två väggljusstakar och sen ett fat som är helt bedårande.
 
De ljusstakarna och det fatet blev det. Ängeln fick jag ingen bra bild på så den får ni se senare :) Den skulle komma först i sommar :) Men det är helt ok så länge jag vet att den är på G :)
Men som sagt var, så mycket fint och så mycket som jag blev förälskad i.
 
Som det här setet tex. Rustikt och så snyggt.
 
Alltså... behövs det några ord?? LOVE!!!
 
Tavlan som man ser här bakom såldes i ett set om 4 (tror jag det var) och de var så fina.
 
JOOO men här är ju ängeln som jag köpt. Det är den STORA vita längst upp i bilden :) Visst är den fin?
Känner att jag längtar lite efter den nu faktiskt! :)
 
Mina gäster fick fruktsallad och kaffe :)
Det var verkligen supermysigt :)
 
Tack än en gång till alla som var här och även till dig Annelie för att du visade upp allt vackert i kaoset som var här ;)
 
Kram
 

Och ditt namn blev....

Lilla goa unge. Så fin och så rar :)
 
Idag var det Marcus tur att bli döpt och jag hade äran att få vara med där. Hans mamma har funnits i mitt liv i 16 år :) Min goa underbara "extra" dotter.
Och nu är hon själv mamma och idag döptes hennes fina fantastiska son, Marcus.
 
Dopet hölls hemma hos hennes mamma, Marcus mormor. Det var så väl arrangerat och vackert. Prästen var One Of A Kind.
Det var utan tvekan det vackraste dop jag någonsin varit på. Prästen gjorde hela dopet till en show. Han bjöd på både goda skratt och visdomsord. Fantastisk person!
 
Den lille gossen sov sig genom hela föreställningen totalt ovetande om att han var huvudpersonen med den allra viktigaste rollen :)
 
Fina lilla trollunge. Så älskad och välkommen till världen.
 
 
Ett dop innehåller verkligen det vackraste som finns. Så mycket kärlek. Omtanke. Godhet. Lycka. Det sammanför personer på ett vackert sätt.
 
Och till dig lilla Marcus så vill jag säga: Lycka till i den stora vida världen, undersök och var nyfiken, låt skratt och gråt få finnas nära till hands. Du är en ljuvlig liten kille som redan har fått hela världen att älska just dig :)
 
Kram och tack för en fantastisk dag tillsammans med er :)
 
Finaste bästa vännerna i världen :) Så tacksam över att få ha er i mitt liv :) 16 år av vänskap :) Jag önskar att er vänskap håller hela ert liv :) Var rädda om varandra.
Kram

Loppi Blogbag med VÅRPEPP för en sjukling!

Jag blir så glad och tacksam när jag får hem härliga överraskningar :)
Tycker om när det dimper ner roliga saker som jag kan få testa och då menar jag att jag faktiskt mest tycker om saker jag kan ÄTA :D
Skämt å sido!!
 
Idag fick jag hem Loppi Blogbag Vårpepp :) ÅHHHHHH så mycket fina saker :) Mumsiga saker och så en film... Det betyder att medans jag sitter och äter, rakar muffen så den får glänsa (ja det var lite sånt med i paketet den här gången) och tvättar håret med vinäger... så får ungarna SE PÅ FILM :)
 
Det ni!!!
 
Det är vad jag kallar KVALITETSTID!!!! Inga ungar så långt ögat når :) ME and ONLY ME!!!
 
Och det här paketet kunde nog inte ha kommit mer rätt idag. Ni som känner mig privat vet att jag dragits med förkylningen från H-vetet sen januari... Hostar såna där gröna historier från.... ja.. glöm just den meningen!
Men iaf, idag träffade jag en läkare som äntligen lyssnade på mig!
Fick en antibiotika, som förövrigt var lika stor som ett stolpiller, så innan jag tog den första så satt jag en stund och funderade på OM jag skulle svälja den eller stoppa in den i arslet???
 

Jag valde att svälja den och får väl se om det visar sig vara rätt i slutändan! Föresten är det nog tur att jag svalde den... kunde ju ha låtit som ett bjällerklang om jag satt den i röven... med tanke på alla pärlorna som är i ;)
 
Nåja, jag är så glad att jag fick ett paket vårpepp idag! För det var precis det jag behövde som sagt var. Nu ska jag njuta av Friggs nyheter, Yves Rochers härliga produkter, mjukt och skönt papper i ändalykten, och så lite shave på muffen som gör att jag inte kommer se ut som att det är röda hund eller vattkoppor på G ;) Det ni!
Och som sagt var, ungarna hamnar framför filmen och mamman tar "mammaledigt" :D
 
 
GOOD vilken bra vår det här kommer att bli :)
 
Puss och hej från snoriga mig till dig :)