Jultävling i samarbete med Playmobil

Hej på er!
 
Nu tänkte jag i samarbete med Playmobil ha en fantastisk jultävling :) 
 
Det är inte vilken tävling som helst (tycker jag iaf). EN vinnare kommer att få en fantastisk julklapp att dela ut till någon de älskar :) (Eller vill smöra för?!) 
 
Det blir sammanlagt tre paket i ett :) Och först ut är: 
 
Cruise Ship
 
Ett helt fantastiskt fartyg där man softar hela semestern igenom :) Badar, myser och bara är :) 
Jag skulle verkligen vilja åka på den båten ;) Skulle du?
 
Tillsammans med båten vinner man även: 
 
Singer with Stage :) Alltså en scen och en sångerska :) Ja man behöver ju få lite underhållning också :)
Det blir show och glamour :) 
 
Sen tycker jag att det är viktigt med någon liten utflykt så sista delen i den här fantastiska vinsten är: 
 
En bananaboat :) Så att man kan åka på vågorna och tjuta av glädje :) Har ni provat en sån i verkligheten? 
 
Om inte det här är en alldeles underbar julklapp/vinst så vet inte jag?!
 
Jag skulle själv vilja vinna den, ge bort den och sitta hela julen och bygga ihop den tillsammans med någon som jag älskar. 
Vill du göra samma sak? Då ska du i så fall tävla här inne hos mig :) 
 
Ni vet att jag gillar enkla tävlingar, därför blir det här en sån också :)
 
Men några frågor "måste" man ändå svara på :) 
 
1: Till vem vill du ge den här fantastiska julklappen? 
2: Vad önskar du dig själv av tomten?
3: Vad är det bästa med Playmobil enligt dig? 
 
Svara på frågorna :)
Dela gärna tävlingen på din fb eller på din blogg :) 
Kom ihåg att lämna namn och mail så jag kan kontakta dig om du vinner :) 
 
Tävlingen avslutas den 15 december klockan 00:00 
 
OBS:Vinsten bör hämtas upp hos mig, alternativt får man betala porto för att få den skickad. 
 
Lycka till 
 
Puss och kram
1 Nova Grando 9år:

skriven

1. Jag vill ge den till Min lille bror Neo så att vi kan leka med den tilsamans och jag älskar ju honom så så klart att jag vill ge den till honom❤️👍😘👶🏽

2. Jag önskar mig inte så mycket men jag önskar mig olika spel🎅🏿

3. Jag tycker det bästa med det är att det är kul att leka med och för det är inte så små bittar och det är ganska lät att både ta isär och sätta ihop som är bra för min lille bror neo och det är så mycket roliga färger tycker jag Nova🎅🏿

2 Christina Frisberg:

skriven

Ja jag hänger mer än gärna med på fartyget , och där sjunger jag ju självklart Karaeoke (efter en drink och fasansfullt falskt ;) ) och jaaa jag har åkt bananbåt allt för barnens skull, fast det var nog mamman här som behövde hjälp efter att ha kommit under vattnet samtidigt som ett riktigt Vrååålskratt infunnit sig av skräckblandad förtjusning, jag åker dock gärna igen ;) Den som skulle få denna helt underbara julklapp är Matias 4 år lilla barnbarnet som bor i Madrid och som mormor inte får träffa denna julen , det skulle vara en enorm överraskning för honom som ju älskar Playmobil och lego och leker i timtal med dessa, för mig skulle den allra bästa julklappen vara att kunna samla hela familjen under samma tak och fira julen som förr om åren inte som nu när 2 av barnen bor långt bort och det blir omöjligt att kunna träffa alla samtidigt, inne i detta modershjärta ligger en lite längtan heeela tiden och skaver och gnor så illa :( Playmobil är en leksak som håller år efter år och barnen bara älskar att leka med det vi har playmobil kvar från de äldsta barnen som nu barnbarnen leker med, de håller för att tvätta i en tvättpåse i tvättmaskinen i 30 grader och blir lika fina och fräscha som nya igen.
Delar tävlingen vidare på fb under mitt namn Christina Frisberg. Kramelikramen :) <3

3 Eva Flood:

skriven

Det skulle barnbarnet Ludvig få,det bästa är att barnen får skapa och fantisera,sedan är det tåliga leksaker har kvar sedan barnen var små,då har även dagbarnen använt det. Själv önskar jag mig böcker,gillar delar på fb

4 Isabelle Engqvist:

skriven

Vilka fantastiska vinster!

1: Jag hade gett detta underbara kit till min systerson (som får självklart dela med sig till de andra småttingarna, han brukar vara så snäll och dela med sig så det är nog inga problem <3)

Min systers son älskar att pyssla, leka och sätta ihop saker. Så detta playmobil-kit hade sysselsatt honom ordentligt ;)

2: Om jag ska vara orealistisk så hade jag önskat av tomten att min mamma blev frisk, att hon blev av med tumören i ryggen, och alla andra krämpor hon lider av. Jag vill ha tillbaka min unga, friska, spralliga mamma med livsgnistan kvar i ögonen.

3: Det bästa med playmobil är att dom passar alla åldrar, stora som små! Och att det håller barnen sysselsatta när de vuxna vill ha lite skitsnack-stund ;)

5 Sandrs:

skriven

Jag skulle ge den här julklappen till mina två yngsta barn. I år är första julen som vi är skilda och jag gissar att det blir en annorlunda jul. Vore roligt att ge en extrafin klapp till dem!
Jag lnskar mig handdukar, för det behöver jag i mitt nya, egna hem.
Det bästa med Playmobil är alla detaljer och småsaker!
God Jul!
Sandra

6 Jessica:

skriven

1. Denna julklapp skulle jag ge min son, tror dock att den skulle bli till oss alla till de dagar här i vinter när man fryser eller när det bara är slask. Då passar det perfekt att fantisera, bygga och leka tillsammans.

2. Jag önskar mig en vit jul, men om tomten envisas med att komma med något paket till mig får det gärna vara en ring att sätta på mitt finger.

3. Det bästa med playmobil är kvalitén. Jag har låtit min son ärva mina delar och de är precis lika fina som när jag fick dem. Älskar leksaker med lång livslängd det är ett bra miljötänk.

7 Jennya Johansson:

skriven

1. Jag vill ge Playmobilleksaker till Neo eller Dexter. Kanske kan de samsas och att vi alla tre bygger i jul?

2. Jag önskar mig hemmagjorda saker, fingervantar, nagellack och halsvärmare bl.a

3. Det bästa med playmobil är att de är fantasifulla och öppnar upp till en kreativ värld som man själv skapar. Deras leksaker är pedagogiska och tåliga.

Glada hälsningar Jennya

8 Lotta:

skriven

1. Barnens kusin älskar Playmobil och hans lillasyster har precis börjat upptäcka det. De skulle älska den här julklappen!

2.Hm...här suckar jag när barnen inte vet vad de önskar sig och så vet jag knappt själv vad jag vill ha. En resa till fjällen kanske... På hösten när det är som vackrast och jag kan ta en massa fina bilder.

3. Playmobil är en perfekt leksak för mindre barn. De kan bygga, leka och bygga om igen. Delarna är lagom stora för små barn, ingen risk att de råkar få i sig något och lätt att bygga när finmotoriken inte hunnit utvecklas riktigt.

9 Sanna:

skriven

1. Jag skulle gärna vilja dela den här vinsten på två, och ge ena halvan till mitt älskade gudbarn och den andra halvan till min älskade och finaste dotter. Det hade varit riktigt kul att få se barnen leka tillsammans med grejerna och jag vet att det bägge skulle ha stor glädje utav det.

2.Det jag önskar mig allra mest i julklapp är faktiskt ledig tid tillsammans med hela familjen samlad. Tid där vi kan rå om varandra, mysa och ha det trevligt tillsammans och fira riktig jul vilket vi inte har gjort på många år då min äldre bror inte fått komma hem. Men i år har han äntligen fått permission på julafton och får fira tillsammans med oss andra.

När det gäller matriella saker så önskar jag mig mest en systemkamera. Det är något jag drömt om i många år, men fortfarande inte fått, eller kunnat investera i själv.

3.Jag har själv inte fått äran att leka/känna på playmobil förut, men vad jag förstått så är det toppen och påminner mycket om lego. Det är med andra ord säger fantasifulla och öppnar upp till en kreativ värld som man själv kan skapa och leka loss i.

Kram Sanna

10 Jessica:

skriven

Jag vill ge det till min son. Den enda av barnen som fortfarande vill leka med leksaker och inte bara med sin telefon/padda/dator/tv-skärm!

Själv önskar jag mig en resa till varmare breddgrader!

Jag gillar att playmobil stimulerar barnens fantasi och kreativitet!

11 Cissi:

skriven

Å vilken toppenpresent!

1. Jag skulle ge den till min mellantjej som ÄLSKAR playmobil. Hon kan sitta i timmar och spela upp olika scenarion hon sett eller varit med om. Hur roligt som helst att lyssna på!

2. Själv önskar jag mig mer energi och tid! Men annars en Christina Rae-kopp och böcker till lustläsning. Ingen mer tung kurslitteratur ;)

3. Playmobil är så bra eftersom de stimulerar barns fantasi och uppmanar till rollek. Och som sagt mellantjejen förlorar sig verkligen i den leken. :)

12 Helena B:

skriven

Men vilken julklapp!! Mina söner skulle få dela på detta. Den yngsta älskar båtar och att sjunga och dansa så han kommer nog att leva sig in rejält i leken :-) Äldsta sonen och jag åkte bananaboat tidigare i år på Gran Canaria som var en otroligt cool upplevelse så han skulle bli jätteglad för detta. Själv så skulle jag vilja önska mig typ en miljon kronor eller två ;-) Till stugköp och för att kunna hjälpa nära och kära. Playmobil är ju så bra för att det blir en intressant lek men även bygg, något sönerna kan göra ihop. Håller tummarna, Kram Helena

13 Ika:

skriven

Åh vilken fin julklapp!

1. Jag skulle ge dem till båda mina barn.

2. I år önskar jag mig en massa materiella ting som jag för tillfället saknar. Som dammsugare :p

3. Det bästa med Playmobil är hur barn verkligen får använda sin fantasi och kan sitta hur länge som helst när de väl kommit igång med leken. Jag minns själv hur jag älskade att leka med Playmobil, och det var också min flykt från verkligheten många gånger!

14 Sandra:

skriven

1. Skulle vilja ge det till mina barn som verkligen älskar playmobil. Finns inte mycket annat dom väljer att leka med nu :)

2. Jag önskar mig Lindas bakbloggs godis bakbok :)

3. Det bästa med playmobil är alla fantasivärldar som kan byggas upp och all rollek som kan utspelas.

15 Louise fornell:

skriven

1: jag skulle vilja ge denna julklapp till min son Milton som älskar playmo. Han älskar att åka på kryssning och skulle uppskatta detta jätte mycket :)
2: jag själv önskar mig en mysig jul med mina nära och kära.
3: det är lättbyggt för barn så de själva kan medverka i skapandet. Det passar även bra till lite mindre barn som lite större barn!

Så nu håller jag tummarna för en fin julklapp 🙏🏻

16 Angela Weihs:

skriven

1: Till vem vill du ge den här fantastiska julklappen? Mitt barnbarn
2: Vad önskar du dig själv av tomten? En Irlandsresa
3: Vad är det bästa med Playmobil enligt dig? Främja barnens kreativitet !

17 ANNA - LIFESTYLE AND TRAVEL:

skriven

Jag är inte med men såklart har jag tipsat om din tävling här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/02/playmobil-1512/

18 Malin:

skriven

1. Jag vill ge denna fantastiska julklapp till mitt barn!
2. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna många miljoner så att jag kan köpa drömlägenheten, men om man ska tänka lite mer realistiskt så skulle ett par nya vinterskor vara en perfekt julklapp till mig!
3. Att barnen har en sån glädje av det!

19 liselotte:

skriven

1. Jag vill ge vinsten till mitt barnbarn
2. Jag önskar mig en prenumeration på Testagram, då får man en överraskning varje månad
3. Playmobil har en sådan härlig kvalitet, underbara att leka med och att de passar både små och stora barn.

20 Carolina Åhsberg:

skriven

1. Jag vill ge den fantastiska julklappen till mina barn som äntligen förstått tjusningen med Playmobil och nu leker tillsammans hur bra som helst med det - precis som jag själv och min bror gjorde. <3
2. Jag önskar mig inga materiella ting, jag önskar mig ett bättre 2017 med lycka och välgång till familj och vänner, speciellt för oss alla som haft ett tufft 2016.
3. Det bästa med Playmobil är att det finns så mycket av det, vilket gör att både killar och tjejer gillar det och man kan göra såå mycket med fantasin vilket märks så väl här hemma nu när det leks.

21 liza:

skriven

1: Till vem vill du ge den här fantastiska julklappen? Mina brorsbarn som ligger mig varmt om hjärtat <3
2: Vad önskar du dig själv av tomten? En kaffemaskin
3: Vad är det bästa med Playmobil enligt dig? Variationen, att de finns något för alla <3

22 Caroline:

skriven

1. Mina fantastiska syskonbarn
2. En mysig morgonrock
3. Finns många olika världar och karaktärer, något för alla att prova på och utveckla fantasin med! :)

Kommentera här: