Man får lysa av kärlek :)

Det är fler av mina vänner som har separerat under en period... flera av dem har även träffat en ny partner :) 
Och alla "lyser" av kärlek :)
Det är något speciellt att vara älskad och få älska en annan människa!
 
Ja alla förhållanden får efter en tid "tristess" om man inte sköter om sitt förhållande. MEN, det är upp till TVÅ personer att ta det ansvaret, inte bara en av dem. 
Ofta så kämpar en av personerna i förhållandet och den andra åker mest räkmacka på den enas försök till att hålla ihop. I slutändan så är det inte hållbart utan den som kämpat väljer att gå... Och tänker: Varför gjorde jag inte det här för flera år sen? 
 
som jag skrivit tidigare, när en kvinna väljer att faktiskt gå ur ett förhållande, så har hon tänkt på det i många år innan hon faktiskt gör det... Men när hon väl gör det, då blir det gjort :) 
Grattis till henne!
 
Idag behöver vi inte leva i dåliga förhållanden för att vi ska klara oss ekonomiskt. Visst blir det en omställning vid separation, så är det absolut, men det går!
 
Grattis till ALLA kvinnor som väljer att lämna ett dåligt förhållande, för att återigen få skina i ett bra eller bara få skina för sin egen del ♥
 
 
Jag tycker Tomas Gunnarssons texter är så slående varje gång han sätter upp dem :) 
Visst är det så, det finns män som faktiskt ser värdet i sin sambo, fru, flickvän och så vidare... Men som jag skrev till en kompis igår när hon ifrågasatte det, de finns men växer fan inte på träd! 
 
Jag har hittat en man som värdesätter varje millimeter av mig, som inte förminskar mig på något sätt utan snarare varje dag talar om för mig vilket värde jag har och hur stolt han är över mig. 
Han älskar mig för den jag är och inte för någon jag måste låtsas vara. 
Det ni, det ÄR kärlek! 
Och vi passar lika bra tillsammans som våra ringar gör :) 
 
Ja, jag njuter varje sekund, minut och timme som jag får tillsammans med Peter :) 
Om han vore syre så skulle jag andas honom :) 
 
Alltså.... ♥♥♥♥♥
 
 
Och till er som sitter i ett dåligt förhållande... Gör inte så mot er själv! 
Alla är värda det bästa, livet är för kort för att trampa på golvet i en jordkällare när man istället kan dansa på ett marmorgolv! 
(Men, kom ihåg att det är viktigt att underhålla marmor också!!!!) 
 
Puss på er!!
 
 
 
 

Kommentera här: