Would you recognize me if we met in heaven?

Would you know my name, if you saw me in heaven?
Would you hold my hand, if I saw you in heaven?

Eric Clapton skrev Tears in heaven... när hans son ramlade från deras lägenhetsfönster och förolyckades.. Den är grymt vacker och känslosam låt. 

Jag brukar lyssna på den när jag känner mig ledsen.. tänka på de som jag förlorat och undrar: Skulle du känna igen mig, om vi träffades i himlen? 

Under en period så dog fler av mina vänner.... Det var en fruktansvärt tuff period i mitt liv.. 

Och häromdagen pratade jag och min mamma om det och hon kom ihåg en sak som jag aldrig själv kommer att glömma... 
Det var när N.S dog... Då åkte jag upp till hennes jobb och sa: Nej mamma, nu orkar jag inte mer.. jag vill ALDRIG mer lära känna någon ny människa i mitt liv.. för de dör ändå bara.. 

Bara ett par dagar innan han förolyckades så hade vi haft riktigt kul... Det var en sån där bra helg när alla bara hade kul och livet lekte... 

Att växa upp på en liten ort där "alla känner alla"... är inte bara förenat med fördelar... Det drabbar också väldigt hårt när unga människor dör genom olika händelser..

Tänk om ni hade funnits kvar... Undrar vad livet hade erbjudit ist för att ni rycktes bort..

Motorcykelolycka....
Bilolyckor.... 
Drukningstillbud.....
Fall från höga höjder......
Sjukdom...... 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jag önskar verkligen att vi ses igen när vi möts i himlen :) Kan vi inte fortsätta där och då? Ni har säkert massor att berätta, och jag har kanske ännu mer :) 

 
Livet går vidare... hur märkligt det än är?
När man är tonåring / ung, så tror man att livet slutar där och då, speciellt när man drabbas av nära dödsfall... Men konstigt nog så har livet haft massor av härliga saker på menyn... 
 
Ibland så brukar jag tänka när jag ser människor springa förbi: Livet går vidare oavsett vad som än händer... Det är så tydligt när alla runtomkring har så bråttom... springer så fort förbi... 
 
Ja... Would you know my name, if I saw you in heaven? 
 
Kram 
1 Marielle Johnsson:

skriven

Ja en del som man saknar kommer man aldrig att glömma.
Kram

Svar: Så är det verkligen <3 Kram
Tjejmorsan

Kommentera här: