Tittar in och funderar vidare!

Hej på er ♥
 
Vad glad jag blir över att ni är kvar här fastän jag inte är aktiv just nu ♥
Det värmde! 
Tusen tack! 
 
Vad har jag gjort sen sista inlägget då?
 
Ja, livet rullar på... bland gips och hundhår. 
Min yngsta lilla arvinge skadade sig på Lek och Bus i Upplands Väsby dagen innan nyårsafton. Så på nyårsafton satt vi på ALBS och fick ett litet snyggt gips på hennes fot. Hon var måttligt glad! 
Och man kan väl säga, att vi firade ett väldigt lugnt nyår!
Iofs så hade vi tänkt göra det iaf för Peter jobbade... Men nu blev det extra lugnt och klockan 00:00 så stapplade hon ut med oss andra för att se på rakteterna... 
Efter 3 veckor var det dags att ta bort eländet... och vi var till BOC för att göra det. Där träffade vi en rätt så... vad ska jag säga... inte arrogant men... nonchalant läkare som skrattade lite lätt och sa: Det är bara att kasta kryckorna och gå direkt... 
Vi satt som frågetecken och tänkte: OJ??
Enligt honom var skadan så liten att gips hade verkat onödigt.. och nu skulle hon bara "lära sig att gå" igen och så skulle det vara full fart på henne! 
Vi tyckte det lät lite märkligt men ingen av oss är ju läkare så vi antog att han hade "rätt"...
 
Några dagar senare satt vi på ALBS igen och där var vi enligt dem inte välkomna... för vi hörde till BOC.. men de tog ändå in oss som ett semi-akut ärende och kontrollerade vår fot. 
 
HOPPSAN, bara det.. att de inte ens upplyst oss på BOC om att det var dit vi skulle vända oss om något blev galet... SUCK!
Nåja, det var ingen fara och Alice skulle ta det lugnt med foten och låta den ta sin egen takt... Så första dagen utan kryckor var igår :D En söt liten tjej som gick iväg på BÅDA fötterna till skolan och hon ville även prova vara med på gympan :D Men det hade hon inte klart eftersom dagen innehöll en hinderbana... 
 
Så det var vårt nyår! 
 
 
Tyra gosar vidare med tjejerna... och vår lilla Astrid har flyttat till Nisse The Rottweiler med familj :D 
Det var riktigt skönt att landa i ett gemensamt beslut om att hon skulle få flytta.
 
Ibland orkar inte livet med mer än man direkt måste.. och så kändes det med Astrid. Hon har det toppen med sin nya fina familj och det värmer oss! 
 
Ja... och på jobbfronten så letar jag vidare! Jag har bestämt mig för att jag siktar på att komma tillbaka till grundskolan. 
Har börjat förlika mig med att jag gjorde mitt livs dummaste val när jag sa upp mig från HLD. Det är gjort och kan inte göras ogjort och JA, jag lärde mig en läxa som jag gärna skulle vara utan! 
Men jag tittar in på AF varje dag (Flera gånger om dagen) för att se om det kommer några SYV tjänster inom grundskolan.... Jag kommer att söka ALLA som kommer i min väg!! 
Det sista som överger mig är hoppet :D 
Varje kväll så tänker jag: Måtte det komma en grundskoletjänst som blir min :D Och vem vet? Förr eller senare så dyker den nog upp :D 
 
I övrigt så går livet som sagt var vidare, nu utan gips men med massor av hundhår :D 
 
 
Jag önskar dig en fin dag! 
Och vem vet när jag dyker upp här igen :D Men som sagt var, tack för att Ni är kvar här :D 
Det värmer!!
 
Puss och kärlek!!
 
 
 
1 Marielle Johnsson:

skriven

Jag är kvar! Kikar in då och då :-)
Hänger inte med i alla förkortningar men det gör ju inget :-D
Hoppas nu att foten fortsätter att må bra på lillflickan!
Ha det bra hälsar Marielle

Svar: <3 Tack <3
Tjejmorsan

Kommentera här: