Sommaren går för fort - Njuter i regnet

Det här med sommar!
 
Jag vet iaf hur jag fungerar. Innan den startar så tänker jag: I sommar.. ska jag... göra.. det... det... det... 
 
Och så kommer sommaren :) Den ljuvliga sommaren med ljusa kvällar / Eller vänta nu... I sommar... har det regnat... regnat lite till och så tar vi lite mer regn :) 
 
Men vet ni vad? 
 
Den här sommaren är den bästa sommaren hittills på MKT länge. Vi njuter av varje dag, vi göra saker i regnet, vi myser och vi umgås. I DO LOVE IT!
Ingen stress - Inga måsten - Inget gapande om att ingen gör sig i ordning så man kommer iväg - Inget tjafs - LOVE!
 
Det är så här livet ska vara! 
 
Och vi startade ju skolavslutningen med att åka till Kreta - Kombinerad bröllopsresa och mysresa. Vi njöt av NOLL måsten :) De enda måsten vi hade där var när barnen hade bestämt sig för att vara med i klubbens aktiviteter, för då hade vi en tid att passa. Annars gjorde vi det som föll oss in.. sov länge, åt när vi ville och bara va... LOVE!
 
Och nu har vi precis kommit hem från Malmö där vi träffade vår älskade vän Tommy...
 
samt Danmark där vi tillbringade 5 underbara dagar. Helt ljuvliga... Vi var på Legoland.. och min man och barnen åkte allt de kom över.. om och om och om igen :)
 
För vädret var på vår sida.. det var lite mulet och lite regn.. så köerna var noll och ingenting... Vilket gjorde att ibland slapp de till och med gå ur åkattraktionen :) Det var bara att ta en vända till :D Och det gjorde de med glädje :) 
Min man sa: WOW, det är helt ljuvligt att vara "barn" på nytt ;) 
Barnen sa: P, visst vill du åka ännu mer med oss???? 
De hade så oerhört roligt tillsammans och mitt mammahjärta sväller över av kärlek!! 
Här var vi på Skagens fantastiska stränder... Jag har alltid velat se det.. Och så säger min älskade man: Men då åker vi dit då, det är bara dryga 3 timmar... Alltså som jag älskar dig P ♥ Vi avslutade dagen (kvällen) i Skagen med varm choklad fylld med mjuklass :D YUMMIE!!!
 
Sen avslutade vi den resan med att åka till Zander på 2 års kalas :D Supermysdag! Zander fick en bil av oss som lät rätt mycket :D Ögonen blev stora och så säger han: WOOOOW... :D Sen sa han: Bil.. bil.. bil.. bil :D Och ville köra om och om igen :D 
Gabriella sa: Min P <3 Nu kom min P :D Tror jag har en liten "rival" :D Men det har jag gärna :D Vem älskar inte honom liksom?? 
 
Och idag åker vi till bonuskusinerna för att se på deras nya katt :) De är fulla av förväntan och tycker det ska bli mysigt att se den nya lilla familjemedlemmen :) 
 
Ja sen fortsätter veckan med lite andra saker :D På återseende.. och njut för fullt av sommaren :D Den är värd att njutas av!!
 
Kram 

Kommentera här: