Bonusfamiljen

VARNING för inlägg om kärlek! 
Ja alltså, ni vet, man måste ju varna nu för känsliga läsare. Så att någon slipper läsa om obehagliga saker, att man kan välja bort liksom. 
 
Jag har suttit och tittat på Strömsteds helt fantastiska program. ÄLSKAR! 
Ikväll var de hos Måns & Clara Herngren i Turkiet. 
Så fyllt av kärlek och omsorg. 
Jag blir helt varm inom mig när jag tänker på hur fina de var mot varandra. 
 
Hur Måns tittade på Clara och sa att han var så lycklig som får leva med henne. Att de aldrig bråkade och om de gjorde det så valde de att lugnt och sansat reda ut det. Och mycket mer av kärlek. 
 
Och jag blir så glad, lycklig och ja, varm inom mig. 
 
De hade flyttat ihop efter bara någon vecka tillsammans. De kom från varsitt förhållande med varsin 1 åring. De hade gett sig sjutton på att klara det och få allt att fungera. 
 
Det var en boost för själen att se på deras ovillkorliga kärlek till varandra och andra. 
 
Och jag är ännu mer säker på att alla val jag och Peter gjorde och gör, är de absolut rätta. För om två offentliga personer klarar det så fint, ja då ska vi också göra det. Oavsett att jag just nu har personer i min direkta närhet som förtalar mig/oss ganska så kraftigt. 
 
Jag tänker att det "går över" så småningom. Och även om det inte gör det, så kan det inte skada oss och vår kärlek till varandra. 
 
Och det blir extra tydligt en dag som idag. 
Vi hämtade barnen tillsammans. Det är oftast Peter som hämtar barnen. Men idag var jag med eftersom jag har fått ett litet magsår som studsar runt och gör mitt liv lite ondare just nu. 
Där kommer vi gående tillsammans mot barnen, Linnea vinkar lite lätt på avstånd och till slut har hon och Peter någon form av: "Jag vinkar mest" lek till varandra...
Och vips så kommer den yngsta lilla minionen (som vi kallar dem ibland) och springer rakt in i Peters famn och ger honom en kram...
 
 
Jag blir lika stolt varje dag jag ser hur mina fina barn som bor här hemma, accepterar och tar Peter till sig. De går till honom om de behöver hjälp. De frågar honom om de vill veta något och jag inte är här. De kryper upp hos honom och vågar söka tröst. 
Häromdagen när vi var iväg så gick Linnea upp bredvid honom, tog hans hand och gick vidare... 
 
Idag tex, så satt de här två och fixade ihop Linneas elscooter, som hon fick för att hon sålde jultidningar. 
 
Oavsett vad som sägs om oss, så blir vi bara starkare tillsammans, allihop! 
 
 
Min fina älskade bonusfamilj!!
 
Tack Peter för att du inte tar åt dig av det som sägs, utan att du, precis  som du är, lugnt och sansat säger: Det går över! Det lugnar sig! 
 
Och tack för att du aldrig någonsin höjer rösten, utan att du alltid kan prata med samma lugna ton oavsett vad det än gäller. 
Du är ta mig fan den finaste människan som går i ett par skor på vår jord!
 
Och ja, vårt liv går lika fort som det gjorde för Clara och Måns, men vi har samma fina kärlek och respekt för varandra som de har, vilket betyder att vi gjorde rätt val den där dagen i augusti :) 
Jag har inte ångrat en enda sekund... och när vi behöver prata om något så gör vi det, det är våra styrkor, att vi ser, hör och lyssnar på varandra! 
 
Eller vad säger du, blivande Mr W? 
Tack för att du kom in i mitt och barnens liv! 
 
1 Anna:

skriven

Visst är det fantastiskt att kärlek mellan 2 människor är så provocerande för en del människor. Sluta be om ursäkt för att du kan lämna spår av kärlek i dina inlägg ❤

Svar: <3 Tack
Tjejmorsan

Kommentera här: