Min bättre hälft

Låt bli att läs!
 
Ja alltså om du anser att det är ett sånt där sliskigt irritationsinlägg igen som handlar om sånt som du inte kan hantera.... K Ä R L E K. 
 
Idag har det varit en riktigt skitdag. Den började egentligen redan på söndagsmorgonen genom att jag fick syn på en sak... som jag inte varken kan, tänker eller vill gå in på här! 
 
Jag hade sett fram emot söndagen så mycket. Och barnen hade sett fram emot den ännu mer. Vi skulle nämligen umgås med deras underbara söta små bonuskusiner. 
Men tack vare en kalldusch deluxe så försvann hela min söndag till att vara både ledsen, irriterad och kanske mest sårad! 
 
Barnen hade iaf (tack och lov) roligt med sina bonusar. Jag ville mest bara "dö en smula" och vara ifred. Borde så här i efterhand valt att stanna hemma och bara släppa allt. Lätt att vara efterklok. 
 
MEN!!
 
Om vi backar bandet en smula... Så överaskade jag min älskade blivande man med en resa... Jag/vi  är helt slut av den här förbannade hösten, vintern och nu strax våren. Vårt liv har vänts upp och ner med buller och bång. Vi har stått enade och fortsätter stå enade oavsett vilka händelser vi möts av. 
Så ja, jag bokade en resa och sa: Nu åker vi och får lite lugn och ro! 
Vi åt god mat, vi sov, vi solade och badade i havet. Vi var uppe i grottor och vi åt aloe vera och trodde vi skulle kräkas.. Vi njöt och vi kände, kanske på mycket länge, att vi levde och fick känna oss levande utan att vi möts av en massa skit. Det var SÅ skönt! 
Det var ett tillfälle där P ville att jag skulle lita på honom i samband med en sak som vi gjorde... Jag fegade ur och han sa: E, om vi ska gifta oss så MÅSTE du lita på mig! 
Det är klart att jag litar på honom. I alla lägen... 
Men ibland.... så blir det en del kantstött material.... Och det var det som hände i söndags. 
Som jag sa till honom på söndagskvällen: Du bad mig lita på dig, låt mig då få göra det i alla lägen oavsett vad, när och hur....
 
Vårt bästa "vapen" mot världen, vet ni vad det är? 
 
Det är något som vi båda är bäst på: Kommunikation! 
 
Jag har nog aldrig, kan jag lätt påstå, levt med en man, som är så fantastiskt duktig på att kommunicera. 
Som barnen säger här hemma: Det är så skönt, för ni skriker aldrig på varandra! 
Och det är sant. 
Vi har ingen anledning att höja rösten och gapa i affekt. 
Utan vi samlar ihop oss, var för sig eller tillsammans, tar upp det som varit/är djävligt tungt eller bara jobbigt, sätter oss, pratar, reder ut och kramas. 
Vi löser det!
 
Det är magi och det är helt underbart. 
 
Varje dag så känner jag att jag är den mest lyckligt lottade kvinnan på jorden. Vi har några tuffa saker framför oss fortfarande. 
Saker som stundtals gör så ont så det känns som att något brister och går sönder inom mig och även inom honom. 
Men när det brister för mig, så är han där och när det brister för honom så är jag där. 
Det ÄR nytt för mig! 
Jag är så van att få klara det själv - Och nu har jag en som står vid min sida, tittar mig i ögonen och säger: Ewa, vi klarar det här, vi fixar det och vi kämpar tillsammans. 
 
Det mina vänner = Det ÄR kärlek! 
 
Våra erfarenheter har förstås gjort oss till de personer vi är. Vi drar nytta av våra kunskaper, men vi bär också med oss sår som vi båda jobbar med. Tack vare att vi har sår som påminner om varandras så kan vi också ge varandra en STOR förförståelse för vad livet gett oss i våra ryggsäckar. Vi har inget behov av att fylla på dem med mer börda, utan vi hjälps åt att lasta ur och fylla på med nya fina saker istället. 
 
Det mina vänner = Det ÄR kärlek
 
Och vet ni vad som mer är kärlek??
 
Det är att min nästäldsta dotter har varit här hos mig, en hel vecka, först själv och sen med sin lilla underbara familj...
OCH DET ÄR KÄRLEK!!
Det fanns inte förut i mitt liv, att hon klarade av att komma och vara hos mig... Men hon och P klickade så oerhört bra... hennes man och barn likaså...
Och jag blir alldeles tårögd av lycka när jag tänker på det...
Det är något jag inte heller tänker gå in på... men för mig betyder det ALLT!! 
 
Jag har världens finaste familj!!! 

Och nu ingår även världens finaste (blivande) man i den. 
 
Jag har vunnit högsta vinsten = K Ä R L E K E N!! 
 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

All kärlek till er! ❤

Kommentera här: